2010. szeptember 30., csütörtök

Kevés a gsm gps blokkoló jelzavaró HADITEKNIKA a vaterán !


NAGYON MEGCSAPPANT A GPS GSM BLOKKOLÓK SZÁMA A VATERÁN
MONDJUK NEM SOK EMBER VENNE OTT ILYEN HADITECHNIKAI ESZKÖZNEK SZÁMÍTÓ
KÉSZÜLÉKET HA A VATERÁN VESZED AKKOR 5 ÉVIG A NEVEDRE KERÜL !
ÁRULJA PÁR UGY MÉG HOGY A NEVEDRE RENDELI ÉS TE KOCKÁZTATOD AZ ELJÁRÁST HA ELFOGJÁK A VÁMON + A NEVEDEN MARAD 5 ÉVIG A TERMÉK! :)

2010. szeptember 18., szombat

Csaló a Vaterán – az olcsóság ára

Csaló a Vaterán – az olcsóság ára(frissítve)



Az index.hu információi szerint több millióra is rúghat a népszerű on-line aukciós lapon elkövetett csalás értéke. Az eladó „pinkbaby16” nick néven hirdetett eladásra, kártya-független mobiltelefonokat. A vásárolt áru nem érkezett meg az árat előre utaló vásárlókhoz. Többen a sajtóhoz és a rendőrséghez fordultak.
Néhányan szerdán rákerestek a Vaterán megadott névre és elérték pinkbaby16-ot (ez az Indexnek csütörtökön már nem sikerült), aki szerintük nem tagadott semmit, és azzal magyarázta a történteket, hogy a kollégája/párja lelépett a telefonokkal és a pénzzel. Állítólag a jövő héten tudja visszafizetni a pénzeket.
Mivel ezt nem mindenki érezte elég megnyugtatónak, többen rendőrségi feljelentés tettek. A Veszprémi Rendőrkapitányság sajtóügyeletese megerősítette, hogy szerdán valóban érkezett hozzájuk feljelentés az ügyben, és nyomozás indult.
Nem egyedi az eset
A Veszprémi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint egyre több bejelentést kapnak online csalások ügyében, van olyan hét, amikor több feljelentés is érkezik. A megrendelők vagy nem kapnak semmit, vagy a kiszemelt márkás termék helyett bóvli van a csomagban.
Jelenleg egy “komoly” nyomozás zajlik – a héten házkutatást tartottak egy Bács-Kiskun megyei telepen, ahol több bóvli-termék került elő. Az eladó márkás órákat és öveket kínált a Vaterán, helyettük azonban filléres hamisítványokat küldött. Az ügyben csalás miatt nyomoz a rendőrség.
A Vatera elérhetetlen, a honlapon megadott számra lehetetlen faxot küldeni, publikus email címük, telefonszámuk nincs. A cég az Index panaszosának (a rendszer belső üzenetküldő szolgáltatásán keresztül) azt válaszolta, hogy ha csoportos feljelentést kíván tenni, gyűjtse össze a panaszosok adatait, és az adminisztrátorok továbbítják a nekik szóló üzenetet. A Vatera nem segít azzal, hogy maga listázza ki a potenciális károsultakat.
(forrás – index.hu/tech)
Igaz, névtelenül, de az alábbi információt tette a postok közé valaki. Mivel úgy gondolom, hogy joga van megszólalni a másik félnek is, a postok közül a cikkbe emeltem az észrevételt. Magam is úgy gondolom, hogy a felhasználók által elkövetett dolgokért nem vállalhat teljes felelősséget a Vatera, és az azt üzemeltető cég, viszont a saját hírnevének megóvása miatt segítenie kellett volna a károsultakat a tőle telhető módon. A gyors internetes reakciót köszönjük – bárki volt a reagáló, és reméljük, a Vatera segíteni fog a károsultaknak.


EZT NÉZZÉTEK ITT VANNAK AZ ÉRTÉKELÉSEI 92 NAGATIV SZAKÍTOTT VAGY 4 MILLÁT


2010 ES ÜGY

A neten akart meggazdagodni a vaterás csaló

CSALÁS | Márkás órákat és öveket kínált megvételre a népszerű netes piactéren, a Vaterán egy Bács-Kiskun megyei csaló, a megrendelőknek viszont a józsefvárosi piacon beszerzett olcsó hamisítványokat küldött. A több mint száz vásárlónak esetenként tíz-húszezer forintos kárt okozott.
A csaló a neten kívánt meggazdagodni, de a nyomozók egy júniusi házkutatás során leleplező bizonyítékokra bukkantak nála.
– A szálak egy Bács-Kiskun megyei kistelepülésre vezettek. A veszprémi nyomozók egy családi házban, az alagsorban egy régi szekrényben elrejtve húsz, az interneten eredetiként eladásra meghirdetett, szemmel láthatóan hamis karórát, illetve néhány – szintén hamis – bőrövet találtak – tudtuk meg Frankó Mariannától, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. Hozzátette: a csalással meggyanúsított fiatalember a Vaterától kapott tájékoztatás alapján több mint száz vásárlót károsított meg szerte az országban.

Természetesen szerettük volna megtudni, hogy mely Bács-Kiskun megyei településen volt a netes csaló bóvli áruinak raktára, de a sajtóreferens ezt nem közölte, mondván: egy kistelepülésről lévén szó mindenki azonnal tudná, ki is az illető. A fiatalember egyébként szabadlábon védekezhet az eljárás során, a nyomozás még folyamatban van. Értesüléseink szerint „üzleti tevékenysége” az országhatárokon is átnyúlt.  
FORRÁS:http://www.baon.hu
2010 ES HIR

Újabb csaló a vatera aukciós portálon!

Sziasztok.
Egy nagyon szomorú dolog történt velem a napokban: csalás áldozata lettem (úgy gondolom nem vagyok egyedül).
Egy számomra nagyon kellemetlen hírt kell közölnöm (sohasem történt még ilyen velem).
Szóval valószínű, hogy átverés áldozata lettem .
Vettem (volna) a vaterán egy Samsung S5230 telefont, minden szép és jó volt, az eladóval felvettük a kapcsolatot, meg is ígérte, hogy hétfőn feladja a telefont, de sajnos még ma sem érkezett meg. Én meg a hülye fejemmel elutaltam a vételárat . természetesen utalás előtt felvettem a kapcsolatot az eladóval, egy 35 éves 3 gyerekes nőről van szó, aki Szolnokon él és azzal jött, hogy a boltban valentin napi kiárusítás van, ezért 13 ezer a mobil ára, 1 év garanciával. Persze, hogy jól hangzik, gondoltam egy 35 éves nő 3 gyerekkel csak nem ver át. Hát tévedtem. Elvileg ő hétfőn feladta a telefont, csak arra nem képes, hogy a postai feladóvevényt bescannelje. De már az gyanús volt, hogy a posta 775FT! A postánál nem létezik 775FT-os csomag , de persze belementem az üzletbe- sajnos.
A userneve helgus75 aki Fekete-Tóth Helgának adta ki magát az ismertebb közösségi oldalakon is utána lehet nézni!!!
Akit hasonló módon megkárosított az legyen szíves vegye fel velem a kapcsolatot! pár emberről már Én is tudok, kíváncsi vagyok hányan vagyunk még!!! Akiket eddig tuti megkárosított: vivu23, smg000 (vatera usernevek)
Remélem elnyeri méltó büntetését!!! Tegyünk együtt feljelentést!!!

Milliókkal károsította meg ügyfeleit a Vaterán egy csaló



A pinkbaby16 nevű felhasználó a bolti árnál 20-40 százalékkal olcsóbban kínálta a külföldről behozott telefonokat. Több tucatnyian rendeltek tőle, ő viszont egy ideje nem szállít. A panaszkodóknak visszaküldte a pénzt, ha pozitív visszajelzést adtak róla.
A gyanú szerint többmillió forintnyi kárt okozott az ügyfeleinek az a vaterás felhasználó, aki hetek óta nem szállítja le a tőle az online piactéren keresztül megrendelt telefonokat. Az egyik, panaszával az Indexhez forduló károsult egy Nokia E52-típusú telefonra adott le megrendelést június 22-én. A pinkbaby16 nevű felhasználó 32500 Ft-ért vállalta a kártyafüggetlen, azaz bármelyik mobilhálózatban használható készülék beszerzését külföldről. Idehaza boltban, hálózatfüggő és feltöltőkártyás kiszerelésben körülbelül 40 ezer Ft-ért kapható a készülék, a kártyafüggetlen ennél jóval drágább
A Vaterán az adásvétel résztvevői több szempont szerint egymást értékelik: számít az áru minősége, a szállítási és fizetési pontosság. Pinkbaby16 értékelése a megrendelés feladásakor nagyon jó volt, körülbelül 90 pozitív visszajelzésre jutott két negatív. Csakhogy a kifizetett telefon szállítása késett, és az eladó a megadott telefonon elérhetetlennek bizonyult.
Közben gyorsan nőni kezdett a negatív visszajelzések száma, a pórul járt felhasználó pedig ráakadt a Vaterán egy fórumra, ahol pinkbaby16 ügyfelei írták le a tapasztalataikat: valamennyiüket ugyanúgy verte át, szerda délutánig 40-en jelezték a fórumon a kárukat. Sokan 50-60 ezer Ft-os, de volt aki ennél is drágább telefonra adott megrendelést és utalta el a pénzt, így okkal feltételezhető, hogy a csalás milliós nagyságrendű.
A fórumon több, pozitív visszajelzést adó felhasználó is elismerte, hogy miután nem szállított, pinkbaby16 csak úgy volt hajlandó visszaadni a pénzt, ha előbb pozitívan minősítik az oldalon.
Pinkbaby16 vaterás státusza jelenleg inaktív. A kikapcsolás normális esetben a felhasználó kérésére történik, de gond esetén a szolgáltató maga is felfüggesztheti a felhasználó hozzáférését.
A cég az Index panaszosának (a rendszer belső üzenetküldő szolgáltatásán keresztül) azt válaszolta, hogy ha csoportos feljelentést kíván tenni, gyűjtse össze a panaszosok adatait, és az adminisztrátorok továbbítják a nekik szóló üzenetet. A Vatera abban azonban nem segít, hogy maga listázza ki a potenciális károsultakat.
Az Index információi szerint a pórul jártak többsége még bízik benne, hogy hozzájut a pénzéhez vagy a telefonjához. Néhányan szerdán rákerestek a Vaterán megadott névre és elérték Pinkbaby16-ot (ez az Indexnek csütörtökön már nem sikerült), aki szerintük nem tagadott semmit, és azzal magyarázta a történteket, hogy a kollégája/párja lelépett a telefonokkal és a pénzzel. Állítólag a jövő héten tudja visszafizetni a pénzeket.
Mivel ezt nem mindenki érezte elég megnyugtatónak, többen rendőrségi feljelentés tettek. A Veszprémi Rendőrkapitányság sajtóügyeletese megerősítette, hogy szerdán valóban érkezett hozzájuk feljelentés az ügyben, és nyomozás indult.
A cikk megjelenését követően a Vatera közleményt juttatott el az Indexhez. Eszerint a rutin szűrőeljárás keretében először június 26-án észlelték, hogy a szóban forgó felhasználó visszaélhet a kereskedésével. Pinkbaby16-ot ekkor felfüggesztették és adategyeztetésre szólították fel, melynek nem tett eleget, ezért végleg kizárták.
A Vatera szerint Pinkbaby16 károsultjai ezt követően kezdtek jelentkezni a Vatera fórumain/ügyfélszolgálatán. Ezután az összes érintett felhasználó választ és tájékoztatást kapott a lehetséges megoldásokról.  Az adatvédelmi jogszabályok miatt a Vatera a felhasználók adatait magánszemélyeknek nem, csak az eljáró hatóságnak adhatja ki.
A Vatera a tájékoztatás szerint minden szükséges segítséget megad a károsultaknak, és a nyomozó hatóságokkal is együttműködik. Eközben a cég "protokolleljárása is folyamatban van": ez azt jelenti, hogy ha a felhasználó a felszólításoknak nem tesz eleget, a Vatera maga fog feljelentéssel élni.
FORRÁS: INDEX

2010. szeptember 16., csütörtök

Mobiltelefon helyett lisztet adott el a csaló

Eddig 19 becsapott emberről tudnak a nyomozók, de vélhetően többen is lehetnek a csaló áldozatai.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szerdai tájékoztatása szerint nem létező mobiltelefonokkal kereskedett egy internetes aukciós portálon a most megfogott férfi. A telefonokat 20-30 ezer forintért kínálta, a hirdetésekhez képeket is töltött fel az internetre. Az árut csak postán volt hajlandó küldeni, ha az ügyfél előtte átutalással kifizette a pénzt. Elsőként egy tatabányai férfi jelentkezett a rendőröknél, hogy becsapták, ugyanis a pénzt elküldte, de semmit nem kapott cserébe.

A rendőrök a bankszámlaszám és a férfi által megadott telefonszám alapján kiderítették, hogy azok egy komlói férfihoz tartoznak, akinek viszont nincs állandó bejelentett lakhelye. Végül egy albérletben fogták el, ahol a bizonyítékok között három megcímzett csomagot is találtak. A csomagokban egy-egy kiló liszt volt. Ezekkel szintén csalásra készült.

Kiderült, hogy miután az internetes portálról kitiltották, új internetes lehetőséget használt fel eszközül. Ott is mobiltelefonokat kínált eladásra, a készüléket pedig postán juttatta volna el a vevőnek. A dobozba azonban telefon helyett lisztet csomagolt. Úgy tűnik, hogy ez a kísérlete a tatabányai nyomozók beavatkozása miatt meghiúsult.

2010. szeptember 15., szerda

Ice Samurai led óra ledes óra kék



Röviden ...

  • kék LED
  • Idő és dátum funkció
  • Felső sorban óra megjelenítése
  • Alsó sor perc megjelenítése
FORRÁS: KÜLFÖLD

RF Audio Bug a 300M vezeték nélküli lehallgató poloska készülék



Vezeték nélküli rádiós lehallgató készülék
Akár 300m hatótáv
Áll egy vevő és egy adó egységből képen látható

MAGYARORSZÁGON TILOS!

FORRÁS: KÜLFÖLD

2010. szeptember 13., hétfő

Rendelj utalással olcsón az aproneten itt egy példa !


Akartam venni egy notebook-ot, apronet.hu-n találtam egy egész jót, mint kiderült külföldi boltból hoznák Liverpool-ból (Anglia), érdeklődtem hogy működne ez... mondták, hogy Western Union-on keresztül utalom a pénzt, ráírom kinek megy, címet, ő személyiével igazolja magát felveszi a pénzt és küldi a notit.
Adott cégnevet, cégszámot(rákerestem tényleg van ilyen cég), honlapot(amin tényleg az ő elérhetőségei voltak), bescannelt iratokat, hogy tényleg ő az, nem átverés.. így elküldtem neki a pénzt(Postán lévő Westen Unionon keresztül).. a laptop azóta sem érkezett meg pedig FedEx-el 24 óra lenne... (felhívtam a FedEx ügyfélszolgálatát és nem tudnak semmi csomagról ami nekem szól)
Ő azt mondja véletlenül 2 Iphone 4G-t is belecsomagoltak, és ha küldök még 300 eurót akkor azonnal szállítják és az 1ik telefon + lapotop enyém lehet. Kértem, hogy a pénzt küldje vissza.. azóta nem lehet elérni.

SEMMIT NEM SZABAD HIRDETÉSRE ELŐRE UTALNI MÉG A VARERÁN IS SOK A CSALÓ PEDIG OTT ELLENŐRZIK AZ ELADÓKAT APRONETEN EXPRESSZEN STB OTT SEMMIT NEM ELLENŐRIZNEK.

FORRÁS: FOGYSZTÓVÉDELEM.COM

2010. szeptember 12., vasárnap

POLOSKAKERESŐ MINI MÉRETŰ MADE IN GERMANY 1ÉV GARANCIA


1 ÉV GARANCIA
POLOSKAKERESŐ MINI MÉRETŰ MADE IN GERMANY
A készülékkel felderíthetők a helyiségben, számítógépben, telefonban működő lehallgatók, megtalálhatjuk az elrejtett poloskákat, mini spionokat. A kereső a 100kHz-2,2GHz tartományban, az ilyen készülékeknél megszokott teljesítménnyel működő adópoloskákat tudja észlelni. A vételt LED jelzi (minél közelebb vagyunk az adóhoz, annál sűrűbben pislog a LED)
A keresőkészüléknek a segítségével a helyiségben, a számítógépben, vagy a telefonban működő rejtett kis lehallgató-adókat lehet felkutatni. Az érzékenység úgy van beállítva, hogy csak a tényleg veszélyes, max. 150 méter hatótávolságú lehallgató-adókat ismerje fel a készülék. A számos elektronikus készülékből kiinduló normál nagyfrekvenciás sugárzásra, és a nagyon kis hatótávolságú mini-adókra, például a vezetéknélküli számítógép-tasztatúrákra, gépkocsi-ajtózárak távvezérlőire stb. nem reagál a detektor. Ez a készülék max. 50 mW teljesítménnyel sugárzó lehallgató-poloskákra koncentrál, amilyeneket személyek és objektumok megfigyelésére használnak. A tápláláshoz 9V-os elem szükséges, nem tartozéka.

EZ TILTOTT TERMÉK MÉGIS ÁRULJÁK!!

FORRÁS : VATERA

2010. szeptember 9., csütörtök

SpyCobra PC monitor kém usb


Kivancsi elettarsa, uzlettarsa. munkatarsa, gyermeke internetes mozgasara, hogy mit nez, hol jar, milyen kepeket, kivel beszel, esetleg milyen kodot ut be....??? Mindezt megtudhatja a kem pendrive segitsegevel, ami kinezetre csak egy normal pendrive, valojaban azonban sokkal tobbet tud. Hasznalata nagyon egyszeru, eloszor is usb-n bedugjuk a megfigyelt pc-be, ott 10 mp. alatt telepiti onmagat automatikusan. kivesszuk, majd nehany nap utan ujra visszahelyezve, szinten automatikusan es titkosan letolti mindazt, ami az elmult napokban a gepen tortent. Szoszerint ertsd a mindent, tehat az osszes oldalt amit latogattak, minden kepet amit neztek, le vagy feltoltottek, minden begepelt szoveget, email-eket, blog-okat, es nem utolsosorban barmilyen begepelt kodot, pin kodot, tehat gyakorlatilag mindent. Teljesen titkosan dolgozik az eszkoz, semilyen nyoma nem marad a megfigyelt gepen, Ezzel szinten 10 mp. alatt vegez, ezutan attesszuk a sajat gepre, ahol a leiras szerint nehany lepesben elo lehet hivni a teljes anyagot, ill. kesobb letorolni, es ujrakezdeni az egeszet. Nagy tarhely, tobbszaz kep vagy oldal, ill. kb. 1M. karakter tarolasa.

FORRÁS : KÜLFÖLD

WINNER Automatic SWISS MADE!!! Olcsón márkás óra

WINNER Automatic SWISS MADE!!!
WINNER AUTOMATIC
SWISS MADE
átmérő 45 mm
magasság: 15mm
dátum kijelző 3 óránál
karc-mentes ásványi üveg
valódi bőr szíj
A megrendeléstől, ill. a vásárlási összeg beérkezésétől számított 14-21 munkanapon belül szállítom az órát.
A vételárat 7 munkanapon belül kérem átutalni, különben az aukciót negatívval értékelem, és a terméket újra meghirdetem eladásra.
Kérlek a fentiek tudomásulvételével licitálj!!!!
Vásárlás előtt mindig érdeklődj!!!!

OLCSÓN MÁRKÁS ÓRA A VATERÁN 1 ES KÉP ELÉGEDETT VEVŐ 2 ES KÉP A MÁRKÁS ÓRA AMIT VETT

HA VALAKI AZT IRJA HOGY 14 MUNKANAP VAGY 2 HÉT AKKOR AZ VALÓSZÍNŰ HOGY NEM EREDETIT ÁRUL MERT KÍNÁBÓL FOG JÖNNI

FORRÁS : VATERA


2010. szeptember 6., hétfő

GSM 3G Faliképbe épített távirányítós mobil telefon blokkoló


Röviden ...

Nagy teljesítményű jel zavaró mobiltelefonok ellen
GSM, CDMA, DCS, PHS, és a 3G jelek - külön-külön vagy egyszerre blokkol
80 méteres sugarú köben hatásos
Távirányítós
irodákba tárgyalásokra tökéletes megoldás a telefonok ellen !

FORRÁS: KÜLFÖLD

MAGYARORSZÁGON A HASZNÁLATA TILTOTT!

Wireless signal blokkoló Jammer vezeték nélküli kamerák ellen


  • EZÉRT NEM ÉRDEMES VEZETÉK NÉLKÜLI KAMERÁKAT FELSZERELNI
  • Hármas jel zavaróadó
  • 1 GHz-es, 1,2 GHz-es és 2,4 GHz
  • Hatékonyan megszakítja biztonsági a kamerákat!
  • 20-30 m sugarú körben müködik
  • Belső akkumulátor
  • Könnyen kezelhető szép tokban :)
FORRÁS : KÜLFÖLD

NÁLUNK TILOS HASZNÁLNI!!

Hihetetlen magyar kémsztori kamerás toll tv2 NAPLÓ


Igazi James Bond sztori egyenesen Borsodból! Egy falusi agrármérnök, aki kamerás tollat rendelt Kínából a nagymamája címére, komoly gyanúba keveredve ezzel. Bűncselekménynek minősítették ugyanis az eszköz birtoklását, illetve már a megrendelését is. Az ügyben nyomozók dolgoztak, ügyészek emeltek vádat, és bíróság döntött. Igaz itthon is lehet hasonló kütyüt vásárolni, teljesen legálisan…

LEGÁLISAN NEM KAPNI CSAK FEKETÉN MAGÁN EMBEREKTŐL !
AKIK UGYAN ÚGY BERENDELTÉK ÉS SZERENCSÉJÜK VOLT HOGY ÁTJÖTT A VÁMON
1-2 BOLT HASZON REMÉNYÉBE MEGVESZI EZEKTŐL ÉS FELRAKJA AZ OLDALÁRA DE SEMMI ENGEDÉLYÜK SINCSEN PLD ÓRAMOBIL.COM AMI BENNE VOLT EZ ELŐZŐ VIDEÓBAN LE IS VETTE A KÉM SZEMÜVEGET MIÉRT VESZI LE AZONNAL HA LEGÁLISAN ÁRULJA?? :))

2010. szeptember 5., vasárnap

Százakat verhettek át csalók a Vatera aukciós portálon régebben De megint megtörtént!


Három embert gyanúsít a rendőrség a Vatera.hu aukciós portálon elkövetett csalássorozattal, melynek során a károsultak szerint legalább ötszáz embert vertek át. A csalók jó áron kínáltak eladásra műszaki cikkeket, az árat átutalással kérték, de a győztes licitálókhoz már nem érkezett meg az áru.Csalássorozat lepleződött le a Vatera.hu magyar aukciós portálon - tudta meg az [origo]. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Gazdaságvédelmi Főosztálya már október 30-án eljárást indított ismeretlen tettes ellen csalás megalapozott gyanúja miatt, de rengeteg károsult felhasználó csak a múlt hét végén döbbent rá, hogy átverték - ekkor nyitottak internetes fórumokat, hogy figyelmeztessék egymást.

Csécsi Soma, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) helyettes sajtóreferense az [origo]-val közölte: a rendelkezésre álló adatok alapján a csaló hamis személyi igazolványt felhasználva különféle műszaki cikkeket kínált eladásra egy internetes aukciós portálon úgy, hogy a hirdetett termékkel nem rendelkezett, azokat nem akarta a megrendelőnek leszállítani. A meghirdetett termékek árát a hamis igazolvánnyal nyitott bankszámlára utaltatta, majd onnan a megérkezett összeget készpénzben felvette.

Több becsapott felhasználó is a rendőrséghez fordult, az ország különböző rendőrkapitányságain tett feljelentések nyomán az ügyeket az NNI egyesítve kezeli, szerdáig 17 büntetőeljárást egyesítettek az ügyben. Csécsi szerint az elkövetők kilétét sikerült megállapítani, jelenleg 3 fő gyanúsított van az ügyben. A károsult fórumozók úgy becsülik: a csalók legalább ötszáz embert verhettek át, és milliókat zsákmányolhattak. A legtöbben 50 és 80 ezer forint közötti összeget utaltak át a csalóknak, de akad olyan is, aki 180 ezer forintot fizetett ki hiába - mondta el az [origo]-nak az aukciós portál egyik felhasználója. A fórumozók szerint a csaló jó áron kínált drága termékeket, így tudott sok embert behálózni. Az aukciós portálon az árut kínálók és a licitálók megbízhatóságát úgy tudják ellenőrizni a felhasználók, hogy megnézik, korábbi partnereik milyen értékelés adtak nekik. A csaló módszere az [origo]-nak nyilatkozó felhasználó szerint az volt, hogy két különböző néven, két bankszámlaszámmal regisztrált az oldalra, és saját magának adott pozitív értékelést.

A portálon fényképet szoktak közzétenni a felkínált árukról, ami bizonyítja, hogy tényleg az eladó birtokába van. A becsapott licitálók utólag fedezték fel, hogy a csalók áruházban fotózták le a termékeket, némelyik képen még az árcédula is látszik - mondta a csalássorozatról beszámoló felhasználó.

Az aukciós portál általános felhasználási feltételei szerint a Vatera.hu nem avatkozik bele a vevők és az eladók közötti tranzakciókba, bármilyen vita alakul ki közöttük, a portált nem terheli felelősség vagy kártérítési kötelezettség. A Vatera ügyvezetője, Gerő Viktor az [origo]-nak azt mondta: január 15-én értesültek a csalásokról, és még aznap kizárták oldalukról a gyanúba keveredett felhasználókat, illetve figyelmeztették azokat a potenciális vevőket, akik akkor még folyamatban lévő aukciókon kapcsolatban álltak velük. "Javasoltuk a rendőrségi feljelentést, és együttműködünk a hatóságokkal" - tette hozzá Gerő. A Vatera ügyvezetője szerint a honlapjukon összegyűjtött biztonsági tanácsok segíthetnek elkerülni, hogy a felhasználók hasonló csalások áldozataivá váljanak.

EZ EGY 2009 ES HIR DE MEGINT AKTUÁLIS UGYANIS MEGINT MEG ISMÉTELŐDÖTT ITT MEGNÉZHETED

FORRÁS: ORIGO



Ha sportolni akarsz akkor válasszad fitnessguru eladót a vaterán !!!!!





NAGY SÚLYZÓ AKCIÓ VAN MÉG A VATERA FŐOLDALÁN IS KINT VAN !!!!
MOST CSAK 4890FT EGY KÉSZLET!!!! 1-2 ES KÉPEN LÁTHATÓ 3-4 ES KÉPEN AZ ELEGEDET VEVŐK VISSZA JELZÉSEI MENYIRE JÓ AZ OLCSÓ TERMÉK CSAK ITT ÉRDEMES VÁSÁROLNI :)))))))))))

2010. szeptember 4., szombat

Nagy hangsúly az elégedettség electroseller nél



MINDIG OLCSÓ ELADÓT KERESS ÉS OLYANT AKI NEM RENDELKEZIK A TERMÉKKEL ÉS NAGY LESZ AZ ELÉGEDETTSÉG KÉPEN IS LÁTSZIK KI IS ÍRTA A KÉPRE ELÉGEDETTSÉG A KÖVETKEZŐ KÉPEN LEHET LÁTNI AZ ELEGEDET VEVŐK
ÉRTÉKELÉSEIT.

FORRÁS: VATERA

2010. szeptember 3., péntek

POLOSKAKERESŐ LEHALLGATÓ FELDERÍTŐ 2 ÉV GARANCIA

Originált-bontatlan, ÚJ BOLTI TERMÉK: műszaki kereskedelmi szaküzlet vagyunk, magyar nyelvű használati utasítással, kermi engedéllyel, névre szóló ÁFÁ-s számlával

2 ÉV GARANCIA

POLOSKAKERESŐ LEHALLGATÓ FELDERÍTŐ

Védekezzünk a lehallgató "poloskák" ellen! A "poloskák" picike rádióadók, amelyeket igen könnyen el lehet rejteni, ugyanakkor igen nehéz és költséges a felfedezésük. Ma már védekezhetünk ez ellen. Ezzel a "Poloska" keresővel egy elérhető árú mini-adó detektor birtokába jutunk. A kis antenna végigpásztázza helyiségeinket, a "poloskákból" kiinduló rádióhullámokat keresve. Amennyiben ilyen jelre bukkan a detektor, riaszt. Minél közelebb kerülünk a "poloskához", annál hangosabb lesz a figyelmezteto jelzés, és annál több LED gyullad ki. A készülékben a legmodernebb mikro-technológia rejtozik. Az igen széles, 5 MHz - 2 GHz közötti frekvencia tartományban ugyanúgy észleli a High-Tech nagyfrekvenciás adót, mint a hagyományos VHF- vagy UHF-adót.
Műszaki adatok
Méret: 180 x 80 x 25 mm, súlya 180 g. Feszültségellátás: 9 V (elem).

VATERÁN MÁR LEHET KAPNI POLOSKA DETEKTORT SZÁMLÁVAL! GONDOLOM NEM TUDJA HOGY NÁLUNK TILOS :)

Vezeték nélküli video és audio jel érzékelő poloska kereső detektor


  • Fő funkciók: Vezeték nélküli video és audio kamera felderítése
  • Észlelési frekvencia
    - Terjedelme érzékenységi tartomány: 1 MHZ-8000 MHZ
    - Elsődleges érzékelési tartomány: 25 MHz-6000 MHz-es
    - Érzékelése dinamikus tartomány:> 70 dB
  • Lefedettségi területén: Akár 25 méter
  • Jelzik mód: kilenc szinten LED oszlopdiagram egyre optikai figyelmeztető hang
  • Áramforrás: 9V-os alkáli elem
  • Jellemző Elem élettartam: 120 perc

MAGYARORSZÁGON HADITECHNIKÁNAK SZÁMÍT TEHÁT TILOS
FORRÁS KÜLFÖLD

2010. szeptember 2., csütörtök

Kamerás toll miatt nézték kémnek

1 toll kamera miatt 1 év eljárás rabosítás ügyvédi költségek meghurcolás stb

Vásárolj harmad áron nagy értékü müszaki cuccokat a vaterán!! TTomi25 eladótol!



EZ A ELADÓ KB 1 HÉT ALAT ELADOTT 961.000FT ÉRTÉKBEN MÜSZAKI CIKEKET ÉS UTAZÁSOKAT NAGYON OLCSON ADTA ÉS CSAK ÁTUTALÁSAL

EZZEL A SZÖVEGGEL:AZ ÁTVÉTEL ÚGY MŰKÖDIK AHOGY A SZÁMLÁMRA ÉRKEZETT AZ ÖSSZEG MAX 2-3 MUNKANAPON BELÜL HÁZHOZ SZÁLLITOM ÉS MÉG BEKÖTNI ÉS BEÁLLITANI IS SEGITEK HA KELL! A HÁZHOZSZÁLLITÁS INGYENES! NINCS SZEMÉLYES ÁTVÉTEL MÉG MIELŐTT KÉRDEZED! MOS AKTIVÁLTAK VISSZA VALAMI BIZALMATLAN GYIK MIATT ÉS MÉGIS ITT VAGYOK! HA BIZALMATLAN VAGY INKÁBB NE LICITÁLJ! MENJ ÉS LEGÓZZ EGYET. KIVÉTELEKTŐL ELNÉZÉST ELŐRE IS
EREDMÉNYE MÁR INAKTIV DE EGY CSOMO LOVÉT MÁR BESZEDETT ÉS MÁR JÖNNEK A NEGATIV ÉRTÉKELÉSEK FUTHATNAK A PÉNZÜK UTÁN A GYANUTLAN VEVŐK
AKI OLCSON AKAR VÁSÁROLNI MINDIG ILYEN ELADOKTOL VEGYEN :)
EZEKET SIKERÜLT NEKI ELADNI 1 HÉT ALATT:
ÉRDEKES BESZÉLGETÉS MÉG AJCSI IS JÁR :DDD

Tisztelt TTomi25! meg a DLNA ,internet@tv ,rögzíthető adások előkészítése ami nagyon bejön A 3D sajna még csak AVATAR és shrek no meg amit a samsung ad rajzfilm :( - valaki71
2010/08/26 17:34:10

Tisztelt valaki71! Ha tied lesz a tv ugyis én viszem házhoz megigérem adok hozzá 4 filmet ami 3D-s ajándékba! de ez ttok:) - TTomi25
2010/08/26 17:40:31
Tisztelt TTomi25! Köszönöm a lehetőséget(filmeket előre is) sikerült leütnöm. - valaki71

SZEGÉNY LEÜTÖTTE VALÓSZÍNŰ EL IS BUKTA A
130 000 Ft OT

Samsung LE40C750 Full HD LCD TV

95000ft

Görögország Corfu KERKIRA 92000ft

görögország corfu moraitika szept.21.

79000ft

HÁZIMOZI Pioneer BCS-707

67000ft

Görögország,Corfu

84000ft

PT-AE4000E PANASONIC PROJEKTOR

12000ft

Panasonic VIERA TX-P50G20E

100000ft

Sony Bravia KDL-40HX800

150000ft

Sony LCD KDL-40HX700

95000ft

panasonic fényképező DMC-GF1

79000

HA TE SE AKAROD VISSZONT LÁTNI A PÉNZED ÉS AZ ÁRUT SE AMIT VETTÉL MINDENKÉPP NAGYON OLCSO ELADOT KERESS 0 ÉRTÉKELÉSSEL ÉS CSAK ELÖRE UTALÁSOSAT!! :)

FORRÁS: VATERA FÓRUM