2010. október 27., szerda

Cserebere az aukciós portálokon csalással


Itt egy felhasználó aki értékesebb dolgokat kínált fel cserére az eladóknak és rá is kaptak a cserére 
elküldték neki a terméket és még rá is fizettek itt az eredménye.

Negatív vélemény: NE BÍZZ BENNE,CSALÓ!!!!!!!!!!! TELEFONT ELKÜLDTEM,RÁFIZETÉST ELUTALTAM,AZÓTA NEM
JELENTKEZIK,TELEFONT KINYOMJA!!!! NE BÍZZ BENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


vannak olyan vásárlok akik sok eladónak beírjak a csere szövegüket  jó sok eladónak pár rá is harap számára nagyon előnyösnek tűnő cserére.


FORRÁS : VATERA FÓRUM

2010. október 25., hétfő

Éjjellátó


FORDÍTÁS GOOGLE FORDÍTÓ:

Ezek az éjjellátó, engedélyezett a fegyveres erők az Egyesült Királyság, jellemzője a világos LCD-kijelző és hatékonyan működik a távolságra, akár 15 méter.

Van két mód, hogy tárja fel is, attól függően, hogy pontosan mit szeretne kémkedni.Lopakodó üzemmód lehetővé teszi, hogy mi az Ön közvetlen közelében, a távcsővel működő részleges teljesítmény. Azonban, ha kell az értelemben a maximális felügyeleti, majd a Long Range mód lehetővé teszi, hogy akár 15 méter teljes sötétségben! Az egyetlen nyom az ellenség (vagy a helyi élővilág) lesz az Ön hollétéről egy alig látható-gyűrű piros LED-ek.
Az állítható kettős szem kijelző gondoskodik arról, látod tisztán a sötétség leple alatt, és a gumi, amely tökéletesen illeszkedik ernyő adni a pontos illeszkedés, ha plonk őket előtt a döbbenten szemét.


KÜLFÖLD


Kém óra vezeték nélküli lcd vevőegységgel dvr el


KÉM KARÓRA BEÉPÍTETT RÁDIÓS KAMERÁVAL+ LCDS VEVŐ EGYSÉG JÁR HOZZÁ

FORRÁS: KÜLFÖLD

2010. október 23., szombat

HAMIS parfümök ET olcsón aukciós portálokon lehet találni


Pepe01 néven árul HAMIS parfümöket, ahhoz képest igen magas áron - a terméke annyira silány, hogy az üvegre ránézve - konkrétan egy Moschino Couture parfümről volt szó - is látszott, hogy gagyi, de főleg: büdös. mikor felhívtam, hogy csináljuk vissza a boltot, akkor vissza jött a pénzzel. mondtam neki,hogy adok egy semlegest, erre mondta, hgoy több néven is fut, és ennyi pénzért mit várok. a fényképek alapján egyszerű beazonosítani - a moschino couture CSOMAGOLÁSA NEM TELJESEN ILYEN, ő fut magnetics09, ignuska09 és pizsike01 neveken is. azért írom mindezt meg, mert még engem állít be hátulróljövő csalónak.

FORRÁS: VATERA FÓRUM

2010. október 21., csütörtök

Aukciós oldalak: amikor átverés az árverés

Mindenki szeret olcsóbban hozzájutni egy-egy termékhez. E vágy kielégítésének egyre népszerűbb terepei az online aukciós oldalak. A komolyabb szájtok igyekeznek mindent bevetni a csalók ellen, míg van olyan aukció-üzemeltető is, amelyik maga intézheti a csalást.

Az aukciós csalás legegyszerűbb esete az, ha az eladó egyszerűen nem küldi az elnyert (és kifizetett) terméket, vagy küldi, de nem az, nem olyan, esetleg hamisítvány az adott tárgy. Ez utóbbi kategóriában leggyakrabban értékesnek hazudott ékszert, koncertjegyet, műszaki cikket találunk. Persze az is előfordul, hogy fiktív tárgyról van szó - az sem sokkal jobb érzés, ha az ember semmit nem kap a pénzéért.


FORRÁS:
http://www.technet.hu

Így húzza le a Vatera a gyanútlan ügyfelet Érdekes blog

pár érdekes hozzá szólás:

ajnos én is jelentős összeget fizettem a termékeladások után (150ezer ft-ot), mégis kitiltottak, és még normális magyarázatot sem kaptam, csak beollózták a szabályzatuk valamely pontját. Amikor kértem, hogy konkrétan írják meg, hogy mit vétettem a szabályzatuk ellen, akkor is beollózták ugyanazt. Szerintem ott idióták dolgozhatnak, akik még arra sem képesek, hogy egy értelmes levelet megírjanak. Nagyon bosszantott a dolog, de az biztos, hogy én soha az életben ott nem fogok már sem eladni sem venni, mert azzal is csak az ő bizniszüket növelném. Ja! Az APEH is rámszállt, mivel voltak olyan kedvesek és kiadták az adatainkat :( Hát ennyit a Vateráról.... Most még adót és bírságot is fizethetek a Vatera pedig éli világát.

Vatera szemét módon húzza le az oldalukon hírdető eladóit.Arról a behajtó cégről pedig meg van a véleményem,aki elvállalja egy 275 forintos tartozás behajtását. Én is beleestem ebbe a kelepcébe kb. egy évvel ezelött.Valami himbi-limbi behajtó cégtől kaptam egy felszólítást hgy fizessek 3.275ft-ot,amiből 3.000ft az "adminisztrációs" kőltség.Telefonon közőltem velük, hogy amennyiben a nevemre kiállítot áfá-s számlát kűldenek,melyben részletezik hogy a 3.000ft-os"adminisztrációs"kőltség miből tevődik össze hajlandó vagyok kifizetni.Válasz:ők nem kötelesek számlát adni, viszont 5 percen keresztül sorólták, hogy milyen következményekkel jár ha nem fizetek. Ezek után kértem erre a konkrét esetre az APEH állásfoglalását számla ügyben. Az APEH válaszában egyértelműen számlaadás kötelezettségét írta elő. Ezt az állásfoglalást elküldtem a behajtó cégnek. Azóta nem nem kaptam zaklató levelet.Lehet hogy az ilyen genya cégek zaklatása ellen ez lehet megoldás?


EGYÉBként nagyon inkorekt. Én hasonlóképp jártam kitiltottak de volt, hogy átutaltam l7.ooo Ft-ot és nem kaptam érte semmit szóval elegem van és ha lehet csak utánvéttel kérek mindent vagy nem kell.


FORRÁS: 

2010. október 20., szerda

Kém USB pendrive Spy Cobra

Ranezesre egy hetkoznapi pendrive, valojaban egy kem eszkoz mellyel a megfigyelt szemely minden internetes mozgasa nyomon kovetheto. Ez a kis szerkezet mindent rogzit kivetel nel;kul ami a computeren tortenik. Rogziti az osszes oldalt, ki-be jovo levelek, kepek, minden karaktert, leutest, minden felkeresett oldalt, es nem utolsosorban a kodokat, jelszavakat kiirva, es nem xelve. Hasznalata: radugjuk a celcomputerre, kb. 15 mp. alatt feltelepiti magat teljesen titkosan,  Majd kesobb egyszeruen ujra radugjuk, magatol letolti az osszes anyagot amit odaig rogzitett, szinten par mp-et vesz igenybe. Es ezutan mar csak ra kell dugni a sajat gepunkre ahol minden visszanezheto, mentheto. 

Orosz Éjjellátó-PNV-57



A képeken látható állapotban-vadonatúj-(Ez a sisakbelsőn látszik!!)
+1gen.-es,12v-os,Használatához fényvető nem szükséges-működik ,"lát" anélkül is
Sosem használt-tartozékokkal,amik a horddobozban láthatóak(2 üveg,kiskefe meg valami kulcs

A fénybetöréstől védeni kell,mert tönkremegy-nincs levédve.Csak sötétben használható.


SZABAD KERESKEDELMI FORGALMÚ-HADITECHNIKAI ESZKÖZNEK NEM MINŐSŰLŐ !!!-ÉJSZAKAI TÁJÉKOZÓDÁST SEGITŐ ESZKÖZ!!(a TÖRVÉNY HATÁLYA CSAK A MÁSODIK GENERÁCIÓS KÉSZÜLÉKEKRE TERJED KI!!!használata,TARTÁSA SEMMINEMŰ ENGEDÉLYHEZ NEM KÖTÖTT!

a VILÁG MINDEN(EGYKORI VSZ -)HADSEREGEIBŐL KIVONT-KB.18-20 ÉVE!-LESELEJTEZETT,LEIRT TERMÉK.ELŐÉLETÉRŐL SEMMIT NEM TUDOK,VAGY AZ OROSZOKRÓL MARADT RÁNK,VAGY HAZAI .OROSZ GYÁRTMÁNY.
a CIVIL SZFÉRÁBAN BÁZISUGRÓK,VAGYON-ÉS MEZŐŐRÖKMEZŐGAZDASÁGI HELIKOPTER-REPÜLŐGÉP VEZETŐK HASZNOS SEGITŐJE,DE MILITÁNS GYŰJTŐKNEK IS SZÉP GYŰJTEMÉNYI DB,HASZNOS ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS!(12V-OS,AUTÓSZIVARGYÚJTÓRÓL ÜZEMELTETHETŐ

Nagyon ritka db-itt a vaterán sincs túl sok.Ha van is,lehet,hogy éppen az üzemórái végét járja.


ITT EGY KAPCSOLÓDÓ HIR 




2010. október 17., vasárnap

Teddy Bear rejtett kamera



X-Vision (0,003 Lux), egy olyan funkció, csak a fekete-fehér kamerák. Lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb képet majdnem teljes sötétségben.

Műszaki adatok:
Képérzékelő: 1 / 3 "Sony CCD (B / W) 1 / 4" CCD (színes)
Felbontás: 400 Lines (B / W) 380 Lines (színes)
Min. Illumination: 0,05 Lux (B / W) 1 Lux (Színes)
Objektív: 3.7mm széles látószögű

FORRÁS : KÜLFÖLD USA

Mobil telefon sokkoló piros vagy kék színben

SZÖVEG: GOOGLE FORDITÓ
A Stun Master 800.000 voltos Cell Phone Stun Gun (Candy Apple Red első vagy kék) nagyon egyszerű a használata.Kapcsolja le a biztosítékot, érintse támadó a vége kábító fegyvert, és nyomja meg a ravaszt (kerek gomb billentyűzeten).Mert úgy néz ki, mint egy ártalmatlan mobiltelefon, akkor könnyen meglepetés a támadó. Ne feledje, az E kábító fegyvert, és minden egyéb, nem halálos önvédelmi termékeket, hogy az Ön ideje a menekülésre. Használja a mobiltelefon kábító fegyvert, majd futtassa a biztonság. Ne álljon körül vár, hogy meglássa, ha a támadó nem fog újra felállni.


FORRÁS KÜLFÖLD

Hajszárító vezeték nélküli rejtett kamera Hairdryer Wireless Hidden Camera



Opciók:
High Power elérhető a legtöbb 2,4 GHz-es adó-és növeli az átviteli távolság akár egy addtional 1500 méter... növeli a vezeték nélküli átviteli 2500 méter.
X-Vision (0,003 Lux), egy olyan funkció, csak a fekete-fehér kamerák. Lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb képet majdnem teljes sötétségben.
Műszaki adatok:Képérzékelő: 1 / 3 "Sony CCD (B / W) 1 / 4" CCD (színes)
Felbontás: 400 Lines (B / W) 380 Lines (színes)
Min. Illumination: 0,05 Lux (B / W) 1 Lux (Színes)
Objektív: 3.7mm széles látószögű
Teljesítmény: 12 V AC DC/110V

KÜLFÖLDÖN MÁR KAPHATÓ A HAJSZÁRÍTÓBA ÉPÍTETT VEZETÉK NÉLKÜLI RÁDIÓS KAMERA!

2010. október 16., szombat

Kém kamera kereső Spy Camera Finder




CSAK BELE NÉZEL ÉS AHOL VISSZA TÜKRÖZŐDIK EZ A PIROS FÉNY OTT VALÓSZÍNŰ VAN EGY KÉM KAMERA :)


NÁLUNK EZ HADITECHNIKA TILOS!!!!

The Human Centipede CAT TOY Emberi százlábu


AKI NEM TUDNÁ MI EZ ITT A BEMUTATÓ :


MÁR KAPHATÓ AZ EMBERI SZÁZLÁBÚ JÁTÉK  :D

Long Ranger digitális távcső LCD képernyő Flip



  • Digitális fényképezőgép / videokamera távolsági megjelenítés és rögzítés
  • Több Focus Controls
  • Capture videók és képek ra SD-kártya
  • Beépített 1,5 hüvelykes képernyő megtekintése
  • Lehet helyezni egy állványra
  • Gyártó Műszaki

  • Elsődleges funkció: digitális távcső Video és Image Capture
  • Menü interfész beállítások 
  • - Lejátszás 
  • - Automatikus zár
  • Beállítások 
  • - Állásfoglalás 
  • - Expozíciós értékek 
  • - TV Out - NTSC / PAL 
  • - Time Stamp - ON / OFF 
  • - Beep Sound - ON / OFF 
  • - Automatikus kikapcsolás - 90sec, 3perc, 5perc, 10 perc, 15 perc, 30 perc, letiltása 
  • - Nyelv - angol, kínai
  • Felbontás: 
  • - Video felbontás: 320 x 240
  • Képfelbontás: 
  • - 6.7MP = 3264 x 2048 (interpolált) 
  • - 3,1 = 2048 x 1536 (interpolált) 
  • - 1,3 = 1280 x 1024 (natív)
  • Memória 
  • - Belső: 31 MB Flash memória 
  • - Külső: SD kártya
  • Képérzékelő: CMOS érzékelő 1,3 megapixeles
  • Videó formátum: AVI
  • Képformátum: JPG
  • Kereső: Optika
  • Zoom: 8x optikai, 4x digitális, 32x összesen
  • Felvételi mód: Single
  • Számítógép-csatlakozó: USB
  • Objektív: fix fókusz, F = 2.8, f = 28mm
  • Fókusz tartomány: 2m-től a végtelenig
  • Expozíció: Automatikus
  • Fehéregyensúly: automatikus
  • Tápellátás: 4x AAA elem (nem tartozék)
  • Méretek: L: 155 x Sz: 107 x D: 50 (mm)
  • Számítógép Szükséges használata: Nem
  • Kompatibilis operációs Közvetlen File Transfer: Windows 98SE / 2000 / ME / XP / Vista / Windows 7
  • FORRÁS: KÜLFÖLD