2011. június 30., csütörtök

Vaterás, Teszveszes csalót köröz a magyar rendőrség

A népszerű Vatera online piacterét, avagy árverés csarnokát senkinek nem kell bemutatnom. Ezt a szolgáltatást használta fel egy fantomeladó…
…és csalt ki rengeteg pénz a hiszékeny vásárlókból. A Teszvesz aukciós oldalon is feltűnő csaló,  harmad vagy fél áron árulta a termékekeit, amit persze átutalás után kaphattak volna kézhez a licitálók. Csak sajnos a nagy pofára esés akkor következett be, amikor nem kaptak semmit. Zömmel mobilokat, fényképezőgépeket, memóriakártyákat, GPS-eszközöket és tévéket kínált eladásra, és legalább 200-at értékesített is. A csaló maga létrehozott egy alibi oldaltwww.premiumelektronika.com néven, hogy eloszlassa a kételyeket a gyanútlan vásárlókban. A 30 év körüli, barna hajú és szemű vékony testalkatú kb. 180 cm magas férfi fantomképe lentebb látható, aki felismeri, azonnal hívja a rendőrséget, illetve a Nemzeti Nyomozó Iroda Csúcstechnológiai Bűnözés Elleni Osztályát a -  06-1-428-9283 vagy a 107-es telefonszámon.

A személy a bűncselekmények elkövetésekor (tavaly decemberben) feltehetőleg Miskolcon és Ózdon tartózkodott.

2011. június 29., szerda

Notebook-ot akart vásárolni

Internetes csalás áldozata lett egy veszprémi férfi.
Egy veszprémi férfi tett feljelentést kedden a Veszprémi Rendőrkapitányságon, mert egy internetes oldalon notebook-ot vásárolt, elutalta az árát (55.000 Ft-ot) azonban az "eladó2 nem szállította le az árut és az átutalt vételárat sem hajlandó visszafizetni - tudatta a VPonline.hu -val Frankó Marianna a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Az ügyben csalás vétsége miatt indult büntetőeljárás

2011. június 20., hétfő

Kingston DataTraveler 310 256gb fake hamis pendrive



A VATERÁN IS LETEHET LÁTNI  12000FT ÉRT IS AMI BOLTBAN 100E FT FELET VAN 256GB PENDRIVEKET AMI OLCSÓ ÉS NAGY KAPACITÁSÚ BOLTI ÁR TÖREDÉKÉÉRT VAN AZ ÁLTALÁBAN SAJNOS FAKE VIDEÓN IS LÁTHATÓ VALÓJÁBAN EGY 4GB PENDRIVE  A 
FIRMWARE VAN CSAK ÁTÍRVA BENNE ÍGY A GÉPED 256GB NEK ÉSZLELI ÉS KI IS ÍRJA.




2011. június 19., vasárnap

Kém kamerás szemüveg rögzítővel rádiós

EZ MÁR EGY KULTURÁLT NEM FELTŰNŐ KIVITELEZÉS A RÉGI TÍPUSOK ELÉG NAGYOK VOLTAK :)
ENNÉL VISZONT VINNI KELL A RÖGZÍTŐT IS VAGY HATÓ TÁVON BELÜL ELREJTENI.

KÜLFÖLD

2011. június 9., csütörtök

Pirotechnikai indítógép


Vezeték nélküli pirotechnikai indítógép. 1-1 kivezetéssel rendelkezik. Akár 100 méterről is működik. Más rádiójel nem zavarja meg! Kiválóan alkalmas színházi, színpadi effektekindítására. Nem kell vezeték, gyors, egyszerű szerelés!

FORRÁS : VATERA.HU