2012. október 31., szerda

VILLANYÓRA LASSÍTÓ LEGÁLIS PORTÉKA AKÁR -30%

ÚJDONSÁG !

KÖZVETLEN A GYÁRTÓTÓL!
Csökkenti a villanyszámlát akár 30%-al!
Üzenj hadat a magas rezsiköltségeknek! Spórolj az áramszámlán legálisan! Használata nem ütközik törvénybe, mivel a készülék optimalizál, ezzel csökkenti az áramfogyasztást, és nem áramot lop.
A szolgáltatótól bejövő és a lakásban használt elektromos áram nem állandó. A feszültség változhat, ezt kiugrásnak nevezik. A kiugrásokat az otthoni berendezések nem tudják hasznosítani, viszont a villanyórát "meglökik", azaz óránk beleméri azokat a fogyasztásba. A feszültség stabilizáló technológia segítségével megelőzhető az ingadozó feszültség kialakulása, mely által csak a valóban hasznosítható áram kerül felhasználásra. A feszültség stabilizálás további előnye hogy hálózatunkat megvédjük a drasztikus áramingadozásoktól, megnövelve ezzel az élettartamát vezetékeinknek, elektromos készülékeinknek, berendezéseinknek.

elektromos áram nem állandó feszültségű, többször elfordulhatnak kiugrások, melyek sokszor aberendezéseknek is árthatnak – azon kívül hogy a fogyasztásban is látszódnak. A „feszültség stabilizáló technológia” segítségével , csak a valóban hasznosítható áram-mennyiséget használjuk fel és fizetjük ki. Emellett  értékelendő az is, hogy a hálózatba kapcsolt berendezéseinkben és vezetékekben nem okoz károsodást a nagyobb feszültség-ingadozás, kilengés. Továbbá, folyamatosan használható a szerkezet, saját fogyasztása pedig szinte alig mérhető.
Új típusú intelligens,  hatékony villamos energia-megtakarító eszköz!

Az otthoni elektromos hálózatba , - egyszerűen a villanyórához közel eső konnektorba kell csatlakoztatni.


ÉRDEKES TERMÉKET FORGALMAZ EGY VATERÁS
OLYAN IS ÁRUL AKI ÉRT IS HOZZÁ LEGÁLISAN SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL VALÓS LEIRÁS:
tgrass eladó
Ne várjon senki 20-30-40%-os energiamegtakarítást a készüléktől mint azt más vaterahirdetésekben olvasható, mert aki ezt állítja az hazudik vagy nem ért hozzá!!  De például egy A+ vagy A++ energiatakarékos hűtő kompresszorának indulásakor akár a névleges teljesítményének 10x 15x-ését is felveheti néhány secundumig tehát akár 1000-1500W-ot is. Szimpla matekkal ha 1kwh áram díja 50Ft  akkor 1kwsecundumé 50/60/60=0,014Ft  egy nap akár 50-100x is elindulhat a hűtő kompresszora főleg ha nagy nyári melegben sokszor nyitogatjuk.  Az induktív terhelések indítási tranziense általában
1-3mp, azaz napi 3-5Ft megtakarítást is eredményezhet egy készüléknél, de pl. egy 1-2kw-os klímánál a nagyobb teljesítmény miatt akár 10-50Ft-os megtakarítás is elérhető...
Vagyis a készülék megtérülési ideje átlagosan max. 1-3év (minél több a háztartásban az induktív fogyasztó annál hamarabb térül meg befektetésünk..)



2012. október 30., kedd

Tisztelt Vaterázok és Vatera! 51 eladás után NAV büntetés A REVIZOR DÖNTI EL MI SZÁMÍT KERESKEDÉSNEK!

Egy megtörtént esetet szeretnék leírni ami számomra elég gusztustalan:

A kollégám egy boltból vásárolt üres cd-ket tartalmazó hengert adott el a vaterán mert már egy ott porosodik a polcon. Az illető meg is vette a "Vegye meg most" című nem hiába kitalált opcióval. Az illető személyes átvételt kért majd átvételkor számlát kért róla és megmutatta a NAV-os igazolványát. Mostanra lett belőle 130.000Ft büntetés lett belőle azzal az indokkal hogy ő kereskedést hajtott végre mert 4 év alatt volt 51néhány eladása. Ez hova van leírva itt a vaterán hogy számlát kell adnom nagyapám alsónadrágjáról??? Az APEH illetékese annyit tudott mondani hogy amit eladnak kell róla számla mert valami törvény módosítás történt. Szóval elég ködös az egész de az a lényeg hogy van büntetés és más semmi. Valaki tudna tiszta vizet önteni a pohárba hogy hova forduljon szegény mert ez így elég gusztustalan. ÉLJEN MAGYARORSZÁG .....
Üdv!

Most beszéltem a sráccal s azt mondja hogy ketten voltak. Sajnos a levelet nem olvastam pontosan de azt mondja hogy a nav-tól jött és a büntetés azért van mert megvizsgálták a vaterán az eladásait és az ő szerintük kereskedésnek számít ezért váltani kellett volna neki vállakozóit és adózni utánna. Egy másik közös ismerős felesége a Nav-nál dolgozik és elmondása szerint revizor állapítja meg hogy mi számit kereskedésnek. Ha ő úgy dönt hogy egy eladás akkor egy eladás is kereskedésnek számít. Az illetőt nem lehet visszaköveti mert regisztráció nélkül vásárolt. Ezek után el lehet rajta gondolkodni hogy miért született ez az opció. Valószínű úgy vannak vele hogy a kisembertől hamarabb behajtják mint a milliárdokat
,

VATERA FÓRUM


2012. október 14., vasárnap

Vámköteles az EU-n kívüli online rendelés vatera dropship és üzletelö magán személyeknek ajánlom !



Az Európai Unión kívüli országból interneten megrendelt áruk 22 euró értékig vámmentesek, e fölött azonban adófizetési kötelezettség keletkezik - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője. Az online kereskedelem terjedése miatt ma már sokan rendelnek külföldről különféle árucikkeket, és az év végi ünnepek előtt ez a tendencia jelentősen felerősödik. Az ilyen termékek behozatalának szabályai vannak azonban kevésbé ismertek - fejti ki Suller György Attila vasárnapi közleményében.
Ha az áruk az Európai Unión kívülről, például Kínából, az Amerikai Egyesült Államokból, Kanadából érkeznek, azokat kötelező jelleggel vámkezeltetni kell. A megrendelt áruk beszállítása jellemzően postai, gyorspostai szolgáltató igénybevételével történik, így a vámkezelést a szolgáltató elvégzi a címzett nevében.
Adófizetési kötelezettség akkor keletkezik, ha az interneten megrendelt áruk értéke meghaladja a 22 eurót. Amennyiben a bejelentett áru értékével kapcsolatban kétség merül fel, úgy a valós áruérték megállapítása érdekében számla, átutalási megbízás, megrendelés benyújtása is megkövetelhető.
A szóvivő arra is felhívta a figyelmet, hogy egyes áruk behozatala korlátozás alá esik, hamis termékek például postai úton sem hozhatók be az országba, és nem vámkezelhetőek a kábítószerek. A gyógyszer hatóanyagot tartalmazó készítmények vámkezeléséhez a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) engedélye szükséges, a nemzetközileg védett növények és állatok, illetve ezekből készült vagy ezeket tartalmazó termékek pedig csak külön engedéllyel hozhatók be.
FORRÁS

2012. október 9., kedd

vegkiarusitas66 duálban nyomta 2 névvel hetye66 néven is fent volt

VÉGKIARUSITAS66 ,  HETYE66  EGY SZEMÉLY DUÁLBAN FOSZTOTTA KI A VATERÁS VÁSÁRLÓKAT CSAK ELŐRE UTALÁS A MÁSIK NEVÉNÉL VOLT SZEMÉLYES ÁTVÉTEL IS DE AZT MINDIG KIKERÜLTE :)

ITT OLVASHATÓD AZ ÉRTÉKELÉSIT:

hetye66

vegkiarusitas66