2010. július 21., szerda

REJTETT KAMERA Óra - spy kém mozgásérzékelős



Rejtet kamera. Digitális ébresztőórába épített kamera. Az ébresztőóra minden hagyományos funkcióval rendelkezik.
1-2-4-8-16-32 GB micro sd kártya helyezhető bele. (nem tartozék) Távirányítóval élesíthető,és kiválasztható a fényképezés ill. a hangos videófelvétel funkció valamint mozgásra induló felvétel. A miniatűr távkapcsolóval diszkréten elindíthatja a felvételt,esetleg csak a hangfelvételt,vagy fényképeket készíthet. Ha a mozgásérzékelő funkciót aktiválja, akkor csak abban az esetben indul a felvétel,ha mozgó tárgy jelenik meg a 72 fokos látótérben . A készüléket magára hagyhatja több hétre is a lakásban vagy az irodában, és ahányszor mozgást érzékel,azt hanggal együtt felveszi.Megfigyelheti távollétében a lakást,irodát,a bébiszittert. Képeket JPG ben, videót AVI ban készít.
USBkábellel csatlakoztatható a számítógéphez,letölthető a felvétel, szintén az USB kábelen keresztül,és hálózatról is tölthető. Meglepően jó minőségű a felvétel.

AZ ELADÓ AZT NEM IRJA HOGY KETTŐS FELHASZNÁLÁSÚ HADITEKNIKÁNAK SZÁMIT !!

FORRÁS : VATERA

12 megjegyzés:

  1. Nos kedves Szerkesztő.

    Elösször is ,ha már kritizáló weboldalt készit akkor talán vigyázni kellene a helyesirásra.Nem haditeknika hanem haditechnika.Másrészt illenék megkeresni és elolvasni a haditechnika jogi megfogalmazását betüről betüre,majd a VPOP szabályzatát,a Nemzetbiztonsági Törvényt,a BTK-t.Illenék elolvasni a magyar sajtoban közzétett és már megindult büntetőeljárások végkimenetelét.Szinte mindegyiket megszüntették.A birtoklás nem minősül büntettnek,csak a kereskedelem.Nemrég törvényesen vásároltam az interneten egy angol gyártócégtől IV-es kategoriás lövedékálló mellényt,a VPOP előzetes irásbeli áldásával.Levámolták,kifizettem,elbeszélgettünk,majd hazavittem a terméket.A haditechnikai eszközök listájában benne van,és nem vagyok csak egyszerü közember...mi a megoldás ? Nem okoskodtam,hanem elolvastam a jogszabályokat.

    Nos ez a weboldal gyakorlatilag értelmetlen.

    Dr.BD.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dr. BD.

      Szerintem egy kicsit te is szétnézhetnél a helyesírás lexikonjában, van itt hiba bőven, ne másokat kritizálj. Tudod tükör... Csak ha, kicsi az gáz...
      Egy weboldal olvasó XXX

      Törlés
  2. Üdv!
    Igen annak megszüntetik aki csak 1 et vásárol saját részre de itt pld a veterán rendszeres kereskedelem folyik . A mellényre itt a jogszabály:
    http://www.origo.hu/itthon/20070306csak.html

    VálaszTörlés
  3. Üdv
    Én például egy kamerás tollat rendeltem anno mert egy idióta haverom megkért hogy rendeljek neki.
    Rabosítás lett a vége 1 év ideg és utánajárkálásról nem is beszélve.
    Rendeltem még akkor zárnyitó készleteket (2 db) azokat is lefoglalták.
    Bármilyen furcsa a zárnyitó készletek /darab lemezek/ nagyobb problémát okoztak nekem mint az a kamerás toll.A zárnyitó készlet viszont egy kategóriába esik a golyóálló mellényel.
    Nekem amikor elkobozták azt mondták azért illegális a zárnyitó mert "normál" ember nem hordja magánál az utcán csak ha bűntényt akar elkövetni vele.Gondolom ezek után a golyóálló mellényt is ezért tiltják :-)

    üdv:gábor

    VálaszTörlés
  4. A cikk-el kapcsolatban:

    Ez a cikk 3 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

    Szóval azóta változhattak a jogszabályok.

    VálaszTörlés
  5. A mellényel kapcsolatban kevés eset történik kevesen vásárolnak zárnyitok az most is éll azonnal elkobozzák és eljárást indítanak ha megrendeled külföldről és megnézik ebben az évben történtek zárnyitó elkobzások.
    Mellényt azt nem tudom mivel már roham sisakba se mehetsz tüntetni meg gázálarcba se lehet hogy inkább szigorodott.

    VálaszTörlés
  6. De ha megnézzük tvben sokszor volt a gázspréröl szó mostanában
    20 gramm töltőanyagot meghaladja akkor tilos az is ebben a cikkben van az se változott.

    VálaszTörlés
  7. Ha elolvassátok az idevonatkozó tőrvényt akkor láthatjátok, hogy már nem csak a kereskedelmet, de a bírtoklást is tíltják!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Ebből is látszik , milyen kevéssé vagyunk szabad ország...

    VálaszTörlés
  9. Akkor én mint zárlakatos, nem is rendelhetnék Lock Pick készletet? Holott pont abból élek, hogy a hülye rendőrnek felnyitom a szutyok lakását amikor az a barom elhagyta a kulcsát és nem szeretné az ajtót beszakítani, ezért engem hív hogy segítsek rajta. Ilyen esetben jó vagyok? Ha meg birtoklom az amúgy munkaeszközömet és az utcán magamnál tartom, akkor meg egy bűnöző vagyok? Nem értem én ezt a kurva rendszert.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha, a hivatalosan törvényesen bejelentett vállalkozó zárlakatos vagy, akkor törvényileg használhatod, hordhatod jog szerint, mert akkor igazolni is tudod hogy munkád része! Csak a szakmát szerzett másoknak ajtó nyitogató (feketén) azok jogilag nem!

      Törlés
  10. - Rendkívül elégedett vagyok Lee úr hitelszolgáltatásával, és javaslatai segítettek egy nagyon jó lakáshitel-ügylet megkötésében. Örömmel ajánlom szolgáltatásait az itteni barátaimnak, akik kölcsönt keresnek. ”
    Ne menjen máshova, ha hitelt keres. Mr. Lee a legjobb. Nagyon ajánlom a szolgáltatásait. A legjobb volt, amit valaha is örömmel dolgoztam alacsony kamatozású hitelével. ”Ez Mr. Lee Contact, csak ha itt keres valaki kölcsönt. Whatsapp: + 1-989-394-3740. & E-mail: 247officedept@gmail.com

    VálaszTörlés