2011. január 14., péntek

Karácsonyi csaló a Vaterán és a Teszveszen


Közvetlenül karácsony előtt, az ajándékozási lázat és kényszert kihasználva profi csaló borzolta a Vaterán és a Teszveszen vásárlók idegeit. Tudjuk, mindig vannak mások hiszékenységéből profitálók az aukciós portálokon, de ebben az esetben a kárösszeg nagysága és a professzionális végrehajtás miatt az eset mindenképpen figyelmet érdemel.
FELHASZNÁLÓNEVE: direktelektrik


ITT AZ ELKÖVETŐ ÉRTÉKELÉSE NÉZETEK  MÉG NEM TÖRLIK

http://hirek.prim.hu

2 megjegyzés:

  1. Nem a srác lesz itt a ludas, nem volt korrekt a vevőkkel, de ő bizony ezeket a termékeket kifizette, legalábbis AZT HITTE!

    Valószínűleg csöcsreszaladt egy afrikai/kínai csaló webshopnak, ott vannak nagyon jó áron ilyen műszaki cikkek, azt hazudják hogy az eu-ból vagy amerikából jönnek a termékek.
    Paypal-t abszolút nem fogadnak el, sima banki átutalás, Western Union.

    Gondolom az ügyintézést megspórolandó, beszedte a pénzeket, utalgatta a kínaiaknak, és megadta a vevő címét mint szállítási cím.

    Énis majdnem felfeküdtem egy ilyen úthenger alá, gyűjtőrendelést akartam csinálni, de idejében felhívták rá a figyelmem.

    Viszont ha ez így is van, nem kéne lapítani mint szar a gazban, szóval ez meg az eladó hülyesége.

    Üdv:
    Lockpickfan

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is valószínű, hogy a kis csávó azt hitte jó boltot köt valami kínai gyártóval, közben meg a kínai cuccok voltak a kamuk. Kint elrakták a pénzt ez a lúzer meg majd ül érte. Western Unional meg senki ne küldjön pénzt sehová, mert azt tipikusan a csalók használják az internetes vásárlásoknál. Internetes vásárlásnál csak a paypal.com a megbízható fizetési lehetőség, utalni, vagy Wester Unionozni csak a hülyék szoktak.

    Brooaf

    VálaszTörlés