2012. augusztus 24., péntek

Hamis, olcsó Samsung Galaxy S III a Vaterán csak 39.900 Ft !!!



Korábban már beszámoltunk arról, hogy megjelent a Samsung Galaxy S III első kínai hamis verziója. Úgy tűnik, hogy nem is kellett sok idő ahhoz, hogy hazánkba is eljussanak ezek, és a csalók máris próbálják átverni a szerencsétlen vevőket, akik jóhiszeműen azt hiszik, hogy egy jó árú Galaxy S III-at vehetnek és jó üzletet kötnek.
A Vaterán bukkantunk rá egy csalóra, aki aukcióban Samsung Galaxy S III-at kínál, azt új, függetlennek és akciósnak kikiáltva. Elsőre megnézve a 39.900 forintos villámár valóban akciósnak tűnik a bolti 180 ezres bruttó árhoz képest, de túlzottan is. A képek elég rossz minőségűek, nem állapítható meg róla a csalás, főleg, hogy akár eredeti telefon is lehet rajta, ítélve ezt a Samsung garanciajegyből.
Hamis, olcsó Samsung Galaxy S III a Vaterán
A csaló eladó átmásolta a Telefonguru-n lévő adatlapot, amely többek között 4,8″-os Super AMOLED kijelzőt, 4G adatkapcsolatot, 50 GB Dropbox hozzáférést és DLNA-t is ígér, majd a végén odasuhintott néhány valós adatot a telefonról, azaz a MediaTek MT6577-es 1,4GHz-es kétmagos processzort és az Android 4.0 OS-t.
A csalónak van pofája a következő szöveggel zárnia az aukciót: A telefon egy tökéletes másolata az eredetinek az egyetlen külömbség csak a dual core proci.
Hamis, olcsó Samsung Galaxy S III a Vaterán
A hozzászólásokban is számos helyen feltűnik a kérdés, hogy valóban eredeti-e, miért ilyen olcsó, hogy lehet ez. Az eladó ügyesen igyekszik kikerülni az eredeti választ, az olcsó árat azzal magyarázza meg, hogy külföldről rendeli, és sajnos sokan ezzel meg is elégednek.
Hamis, olcsó Samsung Galaxy S III a Vaterán
Sajnos a hozzá nem értő, vagy hiszékeny emberek valóban megvásárolják majd a telefont, abban a tudatban, hogy egy Samsung Galaxy S III-at kapnak, majd pedig csalódnak, hogy az eredetihez képest egy viszonylag silány, hamisított másolatot kapnak csak, amely minőségben, sebességben és szolgáltatásokban a közelébe sem ér az eredetinek. Mint mindig, itt is igaz a mondás, olcsó húsnak híg a leve!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése