2012. október 31., szerda

VILLANYÓRA LASSÍTÓ LEGÁLIS PORTÉKA AKÁR -30%

ÚJDONSÁG !

KÖZVETLEN A GYÁRTÓTÓL!
Csökkenti a villanyszámlát akár 30%-al!
Üzenj hadat a magas rezsiköltségeknek! Spórolj az áramszámlán legálisan! Használata nem ütközik törvénybe, mivel a készülék optimalizál, ezzel csökkenti az áramfogyasztást, és nem áramot lop.
A szolgáltatótól bejövő és a lakásban használt elektromos áram nem állandó. A feszültség változhat, ezt kiugrásnak nevezik. A kiugrásokat az otthoni berendezések nem tudják hasznosítani, viszont a villanyórát "meglökik", azaz óránk beleméri azokat a fogyasztásba. A feszültség stabilizáló technológia segítségével megelőzhető az ingadozó feszültség kialakulása, mely által csak a valóban hasznosítható áram kerül felhasználásra. A feszültség stabilizálás további előnye hogy hálózatunkat megvédjük a drasztikus áramingadozásoktól, megnövelve ezzel az élettartamát vezetékeinknek, elektromos készülékeinknek, berendezéseinknek.

elektromos áram nem állandó feszültségű, többször elfordulhatnak kiugrások, melyek sokszor aberendezéseknek is árthatnak – azon kívül hogy a fogyasztásban is látszódnak. A „feszültség stabilizáló technológia” segítségével , csak a valóban hasznosítható áram-mennyiséget használjuk fel és fizetjük ki. Emellett  értékelendő az is, hogy a hálózatba kapcsolt berendezéseinkben és vezetékekben nem okoz károsodást a nagyobb feszültség-ingadozás, kilengés. Továbbá, folyamatosan használható a szerkezet, saját fogyasztása pedig szinte alig mérhető.
Új típusú intelligens,  hatékony villamos energia-megtakarító eszköz!

Az otthoni elektromos hálózatba , - egyszerűen a villanyórához közel eső konnektorba kell csatlakoztatni.


ÉRDEKES TERMÉKET FORGALMAZ EGY VATERÁS
OLYAN IS ÁRUL AKI ÉRT IS HOZZÁ LEGÁLISAN SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL VALÓS LEIRÁS:
tgrass eladó
Ne várjon senki 20-30-40%-os energiamegtakarítást a készüléktől mint azt más vaterahirdetésekben olvasható, mert aki ezt állítja az hazudik vagy nem ért hozzá!!  De például egy A+ vagy A++ energiatakarékos hűtő kompresszorának indulásakor akár a névleges teljesítményének 10x 15x-ését is felveheti néhány secundumig tehát akár 1000-1500W-ot is. Szimpla matekkal ha 1kwh áram díja 50Ft  akkor 1kwsecundumé 50/60/60=0,014Ft  egy nap akár 50-100x is elindulhat a hűtő kompresszora főleg ha nagy nyári melegben sokszor nyitogatjuk.  Az induktív terhelések indítási tranziense általában
1-3mp, azaz napi 3-5Ft megtakarítást is eredményezhet egy készüléknél, de pl. egy 1-2kw-os klímánál a nagyobb teljesítmény miatt akár 10-50Ft-os megtakarítás is elérhető...
Vagyis a készülék megtérülési ideje átlagosan max. 1-3év (minél több a háztartásban az induktív fogyasztó annál hamarabb térül meg befektetésünk..)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése